Alppireissu

Kymppiviikon temmellys. Muut vuoden menot suunnitellaan perinteisesti tämän opintomatkan ympärille. YKHS:n alppiwelho johdattaa retkikunnan alppilumon saloihin: kulttuuria, aurinkoa, puuteria ja ylipitkiä alamäkiä.

Kohteet valitaan opiskelijan näkökulmasta ja lumensyvyys huomioon ottaen. Edellisiä kohteita ovat olleet muun muassa Ranskan Tignes ja Itävallan St. Anton. Welho taikoo meille räjähtävän paketin, joka kustantaa hissilippuineen, majoituksineen, bussikuljetuksineen noin 700 €. 

Hemavan Student Ski

Legendaksi muodostunut tutkimusmatka Ruotsin suurimmalle hiihtoalueelle Hemavan-Tärnebyhyn norjalaisten ja ruotsalaisten opiskelijoiden sekaan. Lumi, kurvit ja affet taattu. Valitse kolmen kombo tai tule nauttimaan letkeistä laskuista.

Reissu ajoittuu tammikuun viimeiselle viikonlopulle ja se sopii luonteensa puolesta myös hyvin ensikertalaisille. Hinta painetaan minimiin, mutta nautinto maksimoidaan: 5 yötä ja 4 päivää alamäkihiihtoa sisältäen kuljetukset, majoitukset ja hissiliput.

 

Ensilumet Rukalla

Kokoonnumme eri korkeakoulujen lasketteluserojen kanssa Rukalle kauden aloitukseen. Reissu sisältää ylenpalttisia bileitä ja affea höystettynä laskemisella. Before, during ja after ski meisingeissä järjestetään pitkin Rukaa ja illat huipentuvat Rukan kylässä. Tule messiin etsimään tulevan kauden laskukaverit ja starttaaman kausi! YKHS osallistuu vakiintuneesti reissuun kahdella bussilla. Bussit Oulusta sinne ja takaisin tänne, sisältää majoituksen ja  hissilipun.

Avoimet kansalliset

Kauden loppupuolella keväthangilla auringon paistaessa järjestettävä skimbapäivä. Suunnataan nokka Iso-Syötteelle, kisaillaan ja paistatellaan auringossa. Illalla saunotaan ja annetaan tunnustusta parhaille. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta päivän arvosanaksi annetaan Laudatur. 

Pikkujoulut & Voiteluiltamat

Voidellaan kinkut, sukset ja laudat valmiiksi joulupöytää varten. Hypetetään tulevaa kautta. Fiilistellään laskuleffoja. Häppeninki sisältää myös saunomista.

WakeUp Ukkohalla

Herätellään kansa kesäunilta 

Lumiturvallisuusluento

Luento järjestetään parittomina vuosina ja sen pääpainona on lumiturvallisuuden perusteet. Opit arvioimaan takamaaston riskejä, pakkaamaan oikeat välineet mukaan ja tarkastelemaan omaa taitotasoasi. Offarit sisältävät aina uhkia, mutta ne voidaan minimoida tietotaidolla. Tätä luentoa suositellaan kaikille!

Uusia ideoita?

Ota meihin, yhteyttä säpöllä tai instagrammissa @ykhsoulu!